13.04.2006 г., 10:38 ч.

Крачетата 

  Поезия
1027 0 4

(от Хънти)

Земята се люлее под моите крака

не вярваш ли? Тогава

                                 обуй се и ела.

Хвани ме за ръката и нека да вървим.

            Където и да стигнем

                                  ще станем бързо дим.

Където и да спреме, където и да спим,

             и къща да строиме

                                 и покрив да редим,

ще срутят всичко `дите със своята стрела.

 Не чуваш ли? Звездите! Събуй се и ела.

 И нека боси влезем във нашата гора,

 тук всички ни познават! Събуй се и ела.

                         ---

                                   `98

© Дана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??