Потри ръце доволно
плагиата.
Отново стадото му дойно
във него бе нахранило ламята...
Очи зарови в чуждите творби -
Започна упражнението "Шев и кройка"
От няколко той своето сглоби
във нещо като... шведска тройка...
*****
Крадец на Музи -
Слузеста, нечиста твар!
ГМО между влечуго и медуза -
Човек все пак, или кошмар?
19.02.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Срещу това явление трябва да се води люта и непримирима борба!
А не да се мълчи, когато се срещне!
Защото, ако не можем да защитим дори класиците, то тогава, такива, като нас, на какво да се надяват?
Благодаря ти.