Край
Катафалка черна
преминава насред площада на града,
подбуда лековерна
накара да спрат да бият две сърца.
Деца невръстни
напуснаха този свят жесток,
в ковчези мръсни
вместо детски смях, майчини сълзи цял поток.
Подлъгани, опиянени,
въвлечени в несъществуващ рай
с дрога зарибени,
вместо с бъдеще прекрасно, с изпращане ужасно, те посрещат своя край.
© Мими Всички права запазени