13.02.2008 г., 9:51 ч.

Край 

  Поезия » Философска
615 0 0

Край

 

Всичко свърши,

ангелите умряха,

дяволът се предаде,

светът бе наказан.

 

Наказан заради

своите синове,

които предадоха,

себе си и човечеството.

 

Синове, които:

крадяха, убиваха,

но не изкупиха

своите тежки грехове.

 

Край - няма ни!

Край - никъде не сме!

Край няма живота на грешника!

Грешник ще е и в небесата Господни!

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??