26.10.2009 г., 2:28 ч.

Край 

  Поезия
758 0 0

Край
И ето краят дойде,
а сега накъде?
Къде да се дяне
мойто сърце?

В сънища тихи и топли,
без твойта усмивка
заспивам самотна,
със спомена свиден.

За отминали дни,
отминали срещи.
Пропилени мечти,
пропиляна любов.

Но спомена свиден,
не забравя сърцето.
И в тихата нощ
тихичко шепне.

Твоето име,
твоята страст,
твоята същност,
от която
отрекох се аз.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??