Красотата е твоето призвание.
Рисуваш умело картини.
Аурата ти е изпълнена със знание.
Сънувани копнежи и красиви витрини
избликват в съзнанието на околните,
минавайки през твоята душевност.
Искреността ти поучава своеволните.
Ритмичният ти живот е лишен от небрежност.
Носиш в сърцето си красиви слънца.
Искаш да няма в света беди.
Качествата ти, поникнали от златни зрънца,
оставят в хората трайни следи.
Лошото и користното са ти чужди моменти.
Обичаш стойностните битиета.
Волята ти те доближава до отлежалите питиета.
© Мариета Дечевска Всички права запазени