17.06.2012 г., 21:58 ч.

Краткостишия-VIII 

  Поезия » Друга
486 0 0

***

Дървото, което довчера

летя във висините,

сега е мост.

 

 

***

... на тези на които

гроздето е кисело

и гроздето им прави

живота кисел!...

 

 

***

Трева коравата

земя  разпуква...

Звук на пролет.

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??