1.
Момиче -
цъфтяща градина
с оръфани дънки.
2.
Момче -
кипящо от слънце небе,
с коса от диви рози.
3.
Проклятие.
От нажежената земя
подскачат пуканки.
4.
Фасони.
Къде е моят стих? Къде е?
Крещи бездарникът.
© Латинка-Златна Всички права запазени
Желая ви светла седмица!