Докосване нежно
и бавно пронизване.
Болка красива
без капка любов.
Пареща кръв
изящно се стича.
Вените ми горят.
Живея, но не дишам.
Кръвта ми е буйна,
облива ме цялата.
Падат капки сълзи
и измиват страха.
Поразява ме жадно
последно дихание.
Пареща болка
умря във вечността.
© Сюзън Смърт Всички права запазени