От чувства познати на сърцето!?
От калъпа на една любов...
Творях и писах болките споделях,
мислите на моя си живот.
Отчаяно се боря още ,
да дам на любовта криле!?
Но с тез криле
от стари вестници сглобени...!
Не издържат никак
на силни ветрове.
Сега в пречупената сфера
на изстрадала любов...
От тоз калъп се боря да излезна!?
И да възкръсна за нов живот!
© Ангел Всички права запазени