Разбиха ми сърцето,но крилете-
недосегаеми са и ме вдигат.
Понасят ме над завист и обида,
градушките до мен не стигат.
Крилете са свободна мисъл,
идеи и мечти красиви.
Мечтите дават на живота смисъл,
не дават шанс на дните сиви.
И няма как крилете ми да вземат.
Не се краде това,което знам и мога!
Не могат свободата да отнемат,
а смелите сърца да литнат могат.
© Люси Атанасова Всички права запазени