От дъх
до дъх,
от смях
до плач,
и младенец
сетне палач,
за миг богат,
силен и слаб,
в дрипи навлечен,
ту във брокат.
Пръв
и на старта,
мъдър и млад.
Тича на място,
няма брояч.
Воин
и заложник
във смях,
и във плач.
© Христина Комаревска Всички права запазени
Всеки носи своя брояч.
Време за размисъл.
Поздрави!