Кръговрат
Имам или нямам нещо,
търся го или намирам ей така.
Сякаш късмет имам нещо,
или пак ми затварят вратата пред носа.
И правя тъй крачката напреде,
а изглежда сякаш, че назад.
В обърканото сегашно време
нещата все наопаки стоят.
Е, та питам те къде ще е финалът,
а ти началото ми сочиш пак!
А то било началото на края,
а краят бил началото на нов живот.
© Виктория Всички права запазени