Куче и Човек
Клошар един,
Човек на два крака,
излезе на прощада и проплака...
По Кофите не мога да успея!
От конкуренциятя люта.
Моля Ви, пратете ме
на Кучетата
във Приюта.
Върви си! Рекоха му.
Туй не може да се случи
Тук и Днес!
Утре в Офиса ни
трябва да представиш
документ със снимка,
ЧЕ СИ БЕЗДОМЕН ПЕС.
Пази, Боже, да те яхат
новите капиталисти!
Излюпени от бивши
комунисти...
© Петър Петров Всички права запазени