Създадох я с гримирани очи.
Кръстих я със своите имена.
Живота ѝ напълних го с мечти.
Премених я като богата жена.
Прическата променях ежедневно,
косите правех ѝ в различни цветове.
Играех с нея всекидневно
съвсем бяло беше нейното лице.
Пращах я по купони и събития,
излизаше тя с различни мъже.
Беше красавица открита,
красавица, която напомня на мен.
Започна да търси клубове.
Без злоба, интриги и клевети.
Но сблъскваше се все с ръбове
и разни истински злобни жени.
Без да е казала нищо - мразена беше.
Защото беше честна и откровена.
И нейната директност никой не понесе,
защото беше жена - обикновена.
© Нора Флорова Всички права запазени