Аз съм рекламната кукла
и вече нямам надценка.
С времето купувачи минават,
стоката бавно обезценяват!
Хайде, идвайте всички
каквото виждате - вземете!
За продан е днес всичко,
което ценно някога беше!
Стоката гаранции няма
лепена е хиляди пъти...
След счупване не я боли...
Затова взимайте...
куклата е на разпродажба!
© Дива Самодива Всички права запазени