8.06.2016 г., 8:04 ч.

Кукловоди 

  Поезия » Философска, Гражданска
803 0 0

Кукловоди разиграват
от върха на пирамида.
Пишат сценариите
на бъдещето светло
на жалки марионетки.
Нелепа постановка
в манипулативен свят.
Мозъчна промивка
на аплодиращ зрител.
Жигосаната класа
на слепите миряни
заклеймява избора
на черните овце.
Народната маса
поражда статисти
в импровизиран театър
на пълен абсурд.
И само насън
конците си режем
и разрушаваме 
стария ред.

© Денис Олегов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??