23.09.2010 г., 19:19 ч.

Къде отидохте 

  Поезия » Друга
777 0 5

Къде отидохте, не ви намирам,

 

изчезнахте безшумно като дим.

 

И само в следите ви се взирам,

 

оставихте ми брод непроходим.

 


Без вас сега завинаги е зима

 

и нищо няма смисъл в този свят,

 

и разбираемото даже не разбирам,

 

денят ми със нощта остана слят...

 


Къде отидохте, мечти, не ви намирам,

 

изгубих ви улисана във дните си.

 

Сега ви търся, в тъмното се взирам,

 

изгубих ви наравно със сърцето си.

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??