Ако животът е скучен - не те вдъхновява,
ако ти липсват вълнения, страсти и радост -
не позволявай мечтите да чезнат в забрава,
не пропилявай безсмислено своята младост!
Неудържим е потокът - пътува, не спира -
еднопосочното време години отмята.
Неизживяла екстаза, душата разбира,
че е опитала всичкото зло на земята.
И потопено в море от отрова, сърцето
преодолява вълните към място, където
ще се изтрият следите тъга от лицето,
ще се завърне невинният смях на детето.
© Георги Всички права запазени
Добре дошъл в сайта!