30.07.2009 г., 10:23 ч.

Kъм теб... 

  Поезия » Друга
671 0 13

Очакваш ме. Нали?!

Отсреща си застанал

на пътеката, която

води към каменния мост...

Виждам те. Стоиш,

очаквайки... с надежда.

Това момент ли е на

изненада?!

А аз ги помня...

Всички приливи и отливи,

останали във времето.

И всички дни,

и всички вечери...

Сега вървя.

Към теб съм тръгнала.

За да достигна... себе си.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??