Не ми затваряй никога врата,
щом искам във душата ти да вляза,
защото аз съм старата лоза,
която твойте " азове" опазва,
която те дарява с плодове,
да можеш да твориш, ала заситен,
която иска все да си добре,
такава съм....единствена!
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени