Върви по тясната пътека
дори трънлива да е тя
в Господа е скрит успеха
знай вярата, че е борба,
и славният венец красив е
само за шампионите оплетен
Бог е любов, но справедлив е
към всички верни е заветен.
Jana Light
© Jana Light Всички права запазени