Птицата проплака със гласа на майка.
Жилите претръпнаха от бяс по звездното.
Кучето умря сред Орхидеите...
И нарисувах залеза... за да изгрея сред живите стъбла.
Кукувицата потърси своята челяд.
И тя възкръсна в сламата на чуждото гнездо.
Бухали пропяха и промътиха яйцата си...
Далеч от тъмната страна на вятърът... отнесъл светлото.
Мравките направиха пътечка на неверника.
И го заведоха пред портите на Бог.
Утрото залязва със рисунката на изгрев от малкото дете...
потърсило гнездото си във купища от кърваво сено.
© Владимир Всички права запазени
Замисли ме!!!Поздрав!!!