18.03.2011 г., 18:53 ч.

Къс надежда 

  Поезия
775 0 16

 

 

                                                        Обичам те, Жоре!!!

 

 

В океана от болка намирам

къс надежда и алчно го грабвам...

Нямам шанса сега да избирам.

Този къс днес безумно ми трябва...

 

Но дали океана от болка

ще успея сега да преплавам?

Где е краят не зная и колко

до спокойни води ми остава...

 

Твойта болка и моя е, сине!

И тревогата... също я моя...

И се моля – дано да премине

тази болка и върне покоя...

 

В океана, със болка изпълнен,

с теб аз плавам през бурни талази...

Нека мен тази болка погълне

вместо тебе...!

И Бог да те пази...!!!

 

18 март 2011

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??