Късове двуделна любов,
разхвърляни във спомен...
Болезнен куриоз.
От липсата доволен,
любовен виртуоз...
В един безмислен лов
на минало без корен.
Един неканен гост.
Късове онемяла любов,
във миг престорен...
© Георги Бъчваров Всички права запазени