Откраднах си
късметче от Лаваца;
надявах се да пише твойто име.
Завито на рулце,
до мойта чаша
оставих го с кафето да изстине.
Не го разгърнах,
пуснах си го в джоба -
при другите хартиени късмети.
След малко имам
среща с теб. Да можеше,
късметчето ми ще те предусети,
така, че щом
си тръгнем, то със "обич"
през дрехата ми да просветне!
Публикувяно във
© Павлина Гатева Всички права запазени