Тереза Мей ли ще танцува? –
ох леле, да не дава Господ!
Тъй непохватно се преструва –
"ливада с неполиван троскот".
Брекзита нека си довърши –
изменник много и́ отива.
Снага не може хич да кърши!
На Тръмп тревата да полива!
p.s. Англия няма вечни врагове и съюзници, а само вечни интереси!
© Данаил Таков Всички права запазени