Разбито сърце как се лекува?
Разбито сърце дали се събира?
Попитай доктор и ще ти каже:
"Не! От това се умира!"
А усмивка как отново да
заблести
и от щастие да заискри?
Зъболекар би ти казал:
"Имаш нужда от нови зъби!"
Въпросът: младост как да върнеш?
Задай го на хирурга:
"Малко ботокс и в
друга ще се превърнеш!"
А любовта с какво се премахва?
А дали се изтрива?
Тук само едно празно поле...
с много въпроси
и онова разбито сърце...
© Цветослава Младенова Всички права запазени
Не знам дали ме помните,но аз Вас-да!Винаги давахте обективни коментари на всеки!Радвам се,че сте още тук!!!