По лицемерието май че увлякох се...
Помощ! Спаси ме, Съвест моя!
Знаеш, не е, защото така искам,
а защото подписах съдбата своя!
Да бъдеш лъжкиня трудно е,
да се усмихваш насила боли,
да казваш, че всичко нормално е,
а вечер да рониш горчиви сълзи...
Лицемерка станах - простете!
Искам просто всички да сте добре!
Няма значение, че сърцето разбито е -
щом никой няма да разбере!
01.06.08
С много тъга посветено на [AIMGR'L], които никога няма да разберат какво ми е!
© Никоя Всички права запазени