13.08.2024 г., 6:33 ч.

Липсваш ни в живота 

  Поезия » Друга
335 0 9

Нарисувах тъга,
нарисувах (със думи) сълзица.
Теб те няма, те няма, сега -
14 години, сестрице.

Кога минаха? Аз побелях,
ти остана си в своята младост.
В спомените със теб се срещнах,
в миговете (тъй кратки) на радост.

Ех, сестричке, единствено там,
в спомените и снимките си -
И говоря ти с' сърцето си ням,
колко липсваш във нашите дни.

Тук ти казвам със болка Довиждане,
ще се срещнем в небесния свод.
Колко пълен е със Обичане,
но и с Болки... този Живот...

12.08.2024.
___
Посветено на малката ми сестричка Пенка Каменова Каменова, която ни напусна на 10.08.2010 година.
Почивай в мир!
_____

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??