липсите така трудни за прикриване
очите
някак
неестествено
отворени
в очакване
изпускаш между пръстите
моментите
цигарите
търпението си
какъв е
този шум
каква е
тази глъчка
някъде отвън
а вътре - глухо
и кълбо заплетено
с конците [вълна]
фройд и питагор
на боксов мач в главата ти
а вътре в слънчевия сплит
е там където има орех
може би черупка
няма червей
но яде
едва 80 % са заети
със сегашното
останалите двайсет
пребивават във
измисляне
на теб
© Питър Хайнрих Всички права запазени
Поздрав и