Господи, липсва ми моят баща.
Вече почти 5 години го няма.
Липсва ми силната мъжка ръка,
нежно докосваща моето рамо.
Вгледана в багрите на есента,
в тази красива и пъстра палитра,
създаваща чувство за топлина,
усещам, че нещо ужасно ми липсва.
15.10.2008
© Анна Дюлгерова Всички права запазени