Лист
Лист един върху снега,
отронил се като сълза.
Една сълза, колко малка,
а какво означава тя.
Крият се в нея толкова чувства,
болка, страх, радост и тъга.
Стича се по тъжното лице,
лека е тя като перце.
Пада и замръзва върху студената земя,
Като листо върху снега...
© Силвия Всички права запазени
Поздрави и не спирай да пишеш и да се усъвършенстваш.