и веднага
се запромъкват
едни интерпретации
още докато ти говоря
и се оглеждам
в ехото на мислите ти
дали правилно ме разбираш
дали правилно те разбирам
нали искаме да вървим
доста дълго
в една и съща посока
© Павлина Гатева Всички права запазени