9.04.2017 г., 2:03 ч.

Локва 

  Поезия » Друга
208 0 0

Няма никой


Локва

 

Стълби

 

У дома

 

Няма дим

 

Въглени и огън

 

Има плач


Светулки и тъга.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??