Блеснá. Вълни. Сом.
Примамка. Улов. Скара.
Гуляй. Жени. Ром.
Гора. Трева. Пън.
Следи. Кошута. Пáра.
Уплаха. Бяг. Гръм.
Поет. Душá. Слог.
И в скръб, и в радост – вяра.
Сеяч, жътвар – Бог.
Слънцето блéсна
в небесния океан
изплуват птици.
28.06.2019
© Мария Димитрова Всички права запазени