LOVE.NET
Във мрежата, уви, плътта прелива…
Изпълнила екраните до края,
тя похотта изобщо не прикрива -
разстила я пред погледа ми смаян...
Пирании кръжат и се обръщат,
за да разкъсат свойте жертви клети!
И виртуално, алчно ги поглъщат
в момента, в който им поднасят цвете...
Във мрежата лежи море от болка,
от подли изненади и измени...
Така до днес не знае никой колко
нещастни хора са осакатени...
В това море живеят и красиви
създания - готови да даряват...
Те чужди са на поривите диви
и могат с доброта да ни спасяват...
Добро и зло във мрежата се сплитат!
Баланса на живота потвърждават…
Но аз определено днес се питам:
Кое от тях накрая побеждава...?
© Георги Ванчев Всички права запазени