Луд е за мен целият Свят,
щом омраза делата диктува.
Бедни души си правят парад,
а добротата отсреща тъгува.
Свела глава, плаче сиротна.
Със сълзи полива роза една.
Хем доброта, а толкоз самотна.
Огряла е сцената, друга звезда.
© Виолета Всички права запазени