Сънят - крилата птица
горе ме понася.
Посрещат ме звездите
с Лунната соната...
И толкоз ми е леко -
сякаш съм ефирна.
Прошепва ми Небето
тайната си синя.
Но трябва да се върна -
утрото да видя,
съня си светлолунен
днес да му разкрия...
© Вилдан Сефер Всички права запазени