- Ти имаш ли си собствена звездичка?
- По три големи в Инстаграм си па́днах!
- Помагат ли ти, ако си самичък?
- Ех, виртуално как да ги открадна?
- Голямата звезда те води, свети...
- До ба́ра в дискотеката – на тъмно!
- Мечтая с мъничка звезда в небето...
- Ти с толкова романтика ще гръмнеш!
- Добре, де! Представи си, че си влюбен.
- Представих си, но няма да се женя!
- Потънал си в желания, изгубен.
- Шегичка на съдбата или гена...?!
- Тогава до звездата си пътуваш...
- Да! В мо́ла два-три ча́са скъпо струват!
- И седнал на Луната я целуваш...
- Сега почувствах се заинтригуван!
Край пейката на двамата младежи,
очарователна девойка ми́на.
- О, живи са ми лунните копнежи?
- Живни́ и ти след нея, че замина!
Произведението е участник в конкурса: