13.03.2014 г., 11:51 ч.

Лястовица бяла 

  Поезия » Друга
521 0 2

Лястовица бяла

 

Когато е сърцето тъжно,

То прелива от сълзи.

Когато е душата пуста,

Наскърбена е, мълчи.

 

Долита лястовица бяла,

Докосва нежно със крило,

Утихва болката тогава,

Очакваш чудото – добро.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??