Хвани вълна и облаци разперени,
букет от залез набери ми -
тогава твоя аз ще бъда!
***
Пейзажите са фон,
на който ти изпъкваш -
защото в мислите ми все се вмъкваш...
***
Морето ме целува винаги,
когато теб те няма...
***
Всеки иска с нея да играе,
огнена вълшебна топка -
лятото това е!
© Теодора Петрова Всички права запазени