Лятото, лятото, лятото
с бели цветчета по блузките сини.
Ятото, ятото, ятото
смели момчета с момичета фини.
Лятото, лятото, лятото
пурпурни макове лумват в сърцето!
Ятото, ятото, ятото
чайки стремглаво се гмуркат морето.
Лятото, лятото, лятото -
топла милувка и шепот от рая.
Ятото, ятото, ятото -
небесна целувка,превзела безкрая.
Лятото, лятото, лятото
трепетна,росна се ражда дъгата,
лятото, лятото...в края
отлитат,отлитат ятата!
....…
Заровили пръсти в косите солени,
очакваме нашето ято...
но не сме,не сме уморени
и сънуваме другото лято...
© Iliana Всички права запазени