17.06.2011 г., 9:49 ч.

Лято 

  Поезия » Пейзажна
488 0 2

Лято

 

Лятото нехае,

то все едно щастлив скитник се шлияе,

поддържа младостта с тонус

и е от живота сладък бонус!

 

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??