Любов
Всеки път след твоята поява
сърцето ми спира да бие -
любовта опитва се да скрие.
Образът ти в мен се настанява.
Ти сърцето ми владееш.
Аз те обожавам –
с нежността си те дарявам!
И с това се ти гордееш.
За тебе аз копнея -
с прегръдка нежна ти дари ме,
с мили думи излъжи ме!
От обич ще запея.
Веч се спуска мрак,
виждам падаща звезда -
кажи ми, че това е любовта!
Искам да те зърна пак!
Мечтая тебе да намеря -
любовен огън да разпаля,
с ръце да те погаля!
Ала от студа треперя!
Една искра гори.
Нещо искаш да ми кажеш?
Можеш да ми го покажеш -
откривам любовта във твойте очи!
Не е ли вълшебно?
Колко време стоим така
под кръглата луна?
Приятелството е безценно.
Любовта ми продължава да расте!
Мойто увлечение
се превръща в трепетно вълнение
и със теб се чувстваме добре!
Дарина Д.
© Дарина Димитрова Всички права запазени
Благодаря на всички за интересните и поучителни коментари!