Любов ли е да простиш,
когато просто искаш да създадеш стена,
дори и с риска да сгрешиш
и да загубиш приятелска ръка?
Любов ли е да се смееш
без причина, ей така,
като знаеш с кого се радваш,
а присъствие му да е дяволска шега?
Любов ли е да спасиш
човек, който те е предал
и без да се замисляш да му простиш,
знаейки, че лесно прошка си му дал?
Любов ли е всичко това -
след предателство да прощаваш,
или просто отново дяволска шега,
с която бавно и мъчително падаш…
© Шери Назми Всички права запазени