На Люба
В измерението на сънищата
витае Любовта,
готова да дойде тозчас и сега
за всички, готови да я прегърнат -
с ръце и сърце - изкристализирало от болка,
светещо слънце,
сливайки се с всеки миг от живота
и преливайки в друг -
светеща свещена спирала -
символът на Бог!
© Есфир Асфар Всички права запазени