Любовта е магия, песен,
бързо тя ни обзема
и тя е пламък чудесен,
що дава и нищо не взема.
Любовта е лъчът светлина,
що ни прави щастливи,
що ни свързва и в далечина
и даже ако не сме красиви.
Любовта е висш закон,
извисеният трябва и да обича -
и просякът, и царят на трон -
ако иска въобще човек да се нарича!
© Георги Всички права запазени