Момчето,
което говори с очите ми,
познава сенките им тревожни,
дали ги затварям,
за да заспивам,
дали съм сънувала
невъзможното...
Момчето,
което говори с ръцете ми
ги е спасило
от пълно измръзване.
Разчело е линиите им,
предрекло е,
което ще бъде...
Момчето,
което говори невидимо
с всичките мои тайни желания,
ги е сбъднало защото
му стигам
за всичко, в което сме двама.