11.02.2009 г., 18:28 ч.

любовта е вечна - тя живее в нашите души 

  Поезия » Любовна
1165 0 3

погледнах навътре в душата

и усетих как силно сърцето тупти

почувствах в тишината

и чух твоите мисли дори

загледах се в светлината

 и видях твоите сини очи

потърсих място малко

колкото да сме аз и ти

поисках щастието

и сбъднах нашите мечти

забравих за самотата

и там беше само ти 

поисках да вярваш да бъдеш до мен

и така ние венчахме нашите съдби

обичам те каза ти

и наистина днес се преродих

след двайсет години пак те попитах

и тогава заговориха - те нашите прекрасни дъщери

след още двайсет години ти затвори очи

и тогава аз обещах да дойда да дойда след три

 сега отново сме заедно

и там от небето се смеем и радваме на нашите съдби

и пак те попитах

а ти ти сияше с своите сини влюбени очи...

© Христиана Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??